akujala.blogg.se

Profetiskt Januari -15

Publicerad 2015-01-25 18:06:00 i Profetiskt,

Jag upplevde att fick detta från Herren idag så därför ger jag här ut det: Guds dom börjar med Guds hus och den har redan börjat. Den går över de troende och även pastorer och predikanter som inte vänt om och rensat ut felaktigheter och synd ur sina liv. De troende och Guds tjänare och tjänarinnor som har vänt om och rensat ut felaktigheter och synd ur sina liv går fria och domen går förbi dem.

De kristna tjänster som byggt sina tjänster på sanden, felaktiga motiv och mänsklig grund kommer att falla nu. De som byggt sin tjänst på klippan Kristus kommer att bestå och bevaras. Det kommer nu att visa sig och komma fram i ljuset det som varit dolt och är ont, fel och illa hos troende och hos kristna tjänster och även etablerade kristna ledare. Mycket har sett bra ut på ytan, men det felaktiga och orena kommer nu att visa sig och komma upp i dagen. Det kommer inte att hålla längre med det som man byggt upp på mänsklig grund i de kristna sammanhangen, ingen kommer att kunna klamra sig fast vid något sådant längre.

Etablerade, fina och präktiga kristna ledare som har skrymteri, högmod och som går emot den sanna, äkta kristendomen, kommer att komma på skam och det kommer inte att gå att komma undan med att man skulle vara oskyldig för det kommer att vara uppenbart för allt och alla.

De renhjärtade, med rena motiv och de som ger ut det sanna evangeliet, Guds Ord, sanningen och varit och är lydiga Gud kommer att gå fria och de kommer att bestå. Välsignelsen kommer att gå förbi de som vägrat lyssna på Guds Ord, Guds tilltal, väckelsebudskap från Herren för Herren tvingar sig inte på någon, Han är en gentleman. Amen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela