akujala.blogg.se

Mår du dåligt?

Publicerad 2023-09-23 10:54:00 i Allmänt,

När människor blir frälsta så blir de fria från mycket elände i frälsningsögonblicket. Men ibland finns det kvar elände och sådant som kan fortsätta att bryta ner och få människor att må dåligt och inte ha seger i sina liv. Om man exempelvis sysslat med det ockulta, spiritism, missbrukat droger och alkohol, levt i sexmissbruk så öppnar detta upp rejält för fienden. Om du haft en s.k "andlig gåva" innan du blev frälst och innan du blivit Andedöpt och överlåten Herren så är denna s.k gåva inte från Herren.
Fienden kommer som en ljusets ängel och kan låtsas vara god och till hjälp. Fienden kan också ge ut en del rätt information och vet mycket. Men allt är till för att binda och leda människor fel osv. Om man har spått i kort t ex så öppnar det upp för fienden. Sedan kan sådana här s.k gåvor ligga i släkten. Att känna på sig saker kan komma från fienden. Att ha s.k sanndrömmar är inte heller från Herren. Ockultisterna har detta. Man behöver lyfta fram sakerna inför Herren och gärna inför någon annan kristen som kan bryta dessa öppningar och med be om befrielse.
När man stängt dörrarna mot fienden så blir man fri och renas i Jesu blod. När man sedan blir Andedöpt så kan den Helige Ande ge t ex profetians nådegåva och man kan få drömmar från Gud. Men om man fått drömmar, känt på sig saker osv som ofrälst eller när man inte levt som en överlåten kristen och inte ens blivit fylld eller döpt i den Helige Ande så behöver man avsäga sig allt detta. Var välsignad 💖

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela